東京は夜の7時

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回転寿司


夏休みが始まりました!
(なつやすみが はじまりました)
試験のために、英語のエッセイを練習しなくてはいけないので、夏休みはなるべく毎日記事を書きたいなと思っています。
(しけんのために、えいごのえっせいを れんしゅうしなくては いけないので、なつやすみは なるべく まいにち きじを かきたいなと おもっています)
The summer vacation has come!
I have to practice to write English essays
for my exam, so I’m going to write an article everyday during this summer vacation as well as possible

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さて、今日は回転寿司について書こうと思います。
(さて、きょうは かいてんずしについて かこうと おもいます)
Today I’ll write about the conveyor belt sushi.

この間回転寿司に行ったらロボットが受付をしていました。
(このあいだ かいてんずしに いったら ろぼっとが うけつけを していました)
それから、私の留学生の友人によると、寿司は機械と人件費が安い外国人が作っているそうです。
(それから、わたしの りゅうがくせいの ゆうじんによると、すしは きかいと じんけんひがやすい がいこくじんが つくっているそうです)
さらに、回転寿司は安くて美味しいので外国人観光客にも人気です。
(さらに、かいてんずしは やすくておいしいので がいこくじんかんこうきゃくにも にんきです)
The other day I went to a conveyor belt sushi restaurant, and saw a robot working. 
According to my international student friend, sushi at conveyor belt sushi restaurants is made by machines and foreign people. 
Moreover, this type of sushi restaurant is popular also for foreign tourists. 


日本人の、日本人による、日本人のためのお寿司だったものは、いつのまにか大きく変わっているようですね。
(にほんじんの、にほんじんによる、にほんじんのための おすし だったものは、いつのまにか おおきく かわっているようですね)
In those days, sushi was something of Japanese, by Japanese,for Japanese. But nowadays it seems that the style of sushi is completely changed.